Nästa artikel

Inspirerande npf-bloggar, kändisar med neuropsykiatriska diagnoser och vanligt förekommande myter om autismspektrumtillstånd. Det är några exempel på listor som Special Nest har publicerat. Här kommer fem lästips.

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger inom Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Fem läsvärda Special Nest-listor:

"10 märkliga saker som neurotypiker gör": Johannes Sandquist, ordförande i föreningen Organiserade Aspergare, listar här några saker som kan vara bra att veta vid kontakt med en neurotypiker. 

"Npf-bloggare som inspirerar": Här tipsar vi om bloggare som på olika sätt belyser npf-området och som på ett öppet sätt delar med sig av erfarenheter och tankar. 

"10 seglivade myter om autism": Jill Faulkner, som själv är autistisk och som driver utbildningsföretaget Adaptis, hjälper Special Nest att spräcka hål på tio myter om autism.

"10 saker varje barn med autism önskar att du visste": Här är några saker, hämtade från boken Ten Things Every Child with Autism Wishes You Knew, som barn med autism önskar att andra visste. 

"Kändidsar med npf"Här listar vi kända personer som tidigare har "gått ut" och pratat om npf, vilket förhoppningsvis kan bidra till att kunskapen ökar och fördomarna minskar. 

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons